Hej du läsare!

Är du här och läser kommer du inse att den här sidan är långt ifrån klar. Sedan en tid tillbaka har jag börjat att bygga den som ett projektarbete i den utbildning jag just nu deltar i.

Är du här och läser kommer du inse att den här sidan är långt ifrån klar. Sedan en tid tillbaka har jag börjat bygga den som ett projektarbete i den utbildning jag just nu deltar i. En utbildning i journalistik och opinionsbildning. Arrangerad av Eskilstuna folkhögskolan i samverkan med ETC

När jag kommit en bit kan det bli vad som helst. Förutom notiser och andra artiklar kommer det också bli en del bloggande. Framöver kommer jag också att försöka utveckla mitt reportageskrivande. Men om en webbsida är lämplig plats för att publicera dessa är jag fortfarande osäker på. Det beror mest på hur du som läsare reflekterar på lite längre artiklar på en webbsida.

I de notiser jag skriver finns hänvisningar till den artikel, eller pressmeddelande jag hämtat uppgiften från.  I början av mitt skrivande var länkarna inte så tydliga. De är markerade med kursiverad text.
Notiserna är, liksom övrig text på min webbsida, inte objektiva. Jag har hämtat mycket text från pressmeddelande eller andra artiklar som jag menar är viktiga att sprida utifrån min sidas tema.
Jag har också lagt in egna värderingar, men då tydligt markerat med pronomet “jag”, eller något dylikt.

Den blogg jag tidigare använt mig av finns fortfarande kvar. Du hittar den på tomaswetterberg.nu  De senaste åren har jag varit lite sparsam med skrivandet där, då jag för några år sedan fick mitt namn/domän “stulet”.  Det gjorde mig lite rädd och vaksam. En del av de artiklarna tycker jag fortfarande är rätt så aktuella. De kommer jag flytta över hit, med en liten notering om att det är skrivna tidigare.

Bilder som  jag använder är i huvudsak tagna av mig. Ibland använder jag mig också av Google-bild. Bilder som enligt Googles verktyg får användas och ändras.

Har du tankar om mitt skrivande får du gärna skriva till mig på tomas@tomaswetterberg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *