Nu bloggar jag igen

Att skriva blogg är så himla 2010, hörde jag en man säga på en podd häromdagen. Jag har hört det förut på samma podd och jag har tänkt detsamma vid flera tillfällen. Det är kanske så det är? Jag ser på Facebook att allt fler personer skriver långa inlägg där i stället. Vilket jag inte alls tycker om att läsa. Där, på Facebook, förväntar jag mig rätt så korta inlägg. Där orkar i alla fall inte jag läsa några längre texter som kanske skulle göra sig bättre i ett blogginlägg.

Idag, när jag för första gången på länge var i gymmet, funderade jag på om jag ska lägga ner den här bloggen. När jag kom hem tänkte jag vidare och tog mig runt på internet för att se om det finns människor som skriver bloggar. Där och då kunde jag konstatera att det ändå är rätt många bloggar som finns där ute i cyberrymden. Bloggar som handlar om det mesta, så som design och konst, matlagning, träning med mera. Men där finns också en hel del politiska bloggar och bloggar som handlar om många olika samhällsfenomen. Kanske ska jag ändå försöka komma tillbaka till det skrivande jag innan jag slutade jobba hade föresatt mig att starta? Jag valde faktiskt att under mitt första pensionärsår, ta mig igenom ett par utbildningar inom journalistik. Detta för min ambition att få till någon slags uppföljning på min rapport från år 2002. Vill man ha jämställdhet? Vilket är rubriken på den boken.

När jag dessutom har betalat en hel del för att få behålla mitt domännamn under hela år 2022, så är det lika bra att ge bloggen ännu en chans. Kanske är ni några där ute som är intresserad av mina tankar om det som händer? Hur jag uppfattar den verklighet jag ser. Dessutom är det rätt bra att genom att skriva komma till klarhet över mina egna tankar. Inte minst viktigt när jag nu är på väg in i det aktiva partipolitiska livet igen.

Mer om detta i nästa inlägg

Träffar: 238

Etiketter:

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 + tio =